Izbacilo me na pola filma,serije ili crtanog filma

Ono što treba da uradite je da refrešujete stranicu, ponovno pokrenete film / seriju i da nastavite tamo gde ste stali!

Problem je pad openload servera / crash openload playera.

Kako da pokrenem Film/Seriju?

Pokretanje filma/serije je veoma jednostavno,sve što treba da uradite je da izaberete vaš odredjeni film/seriju tako što idete na “Movie Search” i ukucate ime vašeg filma/serije ili možete pretraživati filmove/serije/crtane filmove na gornjoj desnoj strani stranice imate kategorije “Filmovi” / “Serije” / “Crtani” klikom na odredjenu kategoriju primjer “Filmovi” pronaćite ćete sve najnovije i popularne filmove.

Kako da pokrenete Film/Seriju?

Jednostavno,klikom na sliku filma/serije otvoriti će vam se pozadina i slika tog filma ili serije i vidjeti ćete openload tj player koji se nalazi ispod slike filma klikom na njega ćete pokrenuti vaš film ili seriju koju ste izabrali.

Kako da dodam Titlove na Film/Seriju?

Svi filmovi / serije već sadrže titlove, ukoliko se na nekim filmovima ne prikazuju ili je prevod loš molimo prijavite nam!

Film/Serija se sporo učitava,zastajkuje?

Ukoliko Vam se film / serija sporo učitava, zastajkuje, potrebno je da zaustavite skidanje bilo čega na vašem uredjaju preko kojeg gledate film,isključite aplikacije za preuzimanje(uTorrent,Steam…)

Većinu problema snosi vaša internet konekcija tj. vaš internet ne smije pucati niti prekidati i treba da bude prikladna wireless konekcija ako ju koristite.

Ukoliko su sve spore, pokrenite jednu od verzija i nakon što krene kliknite pauzu i pustite neka se učita minutu-dve da biste kasnije gledali film / seriju bez zastajkivanja.

Naime bolje od ovoga je teško moguće, nalazimo linkove online, trudimo se ali jednostavno su serveri spori.

Filmovi / serije napokon rade na svim browserima, ne trebate imati nikakve posebne pluginove (kao na drugim sličnim stranicama gde se obično zahtjeva Java ili neki drugi plejer) već samo podrazumijevajuće pluginove koji Vam trebaju za većinu servisa na internetu te ih već najvjerojatnije imate.